Kā sms aizdevumi var izlīdzēt autovadītājiem. Kredīts no telefona

By | February 11, 2015

Katram reizi pa reizei gadās situācija, kad nākas remontēt auto. Iepriekš to ir grūti paredzēt un pat regulāras apkopes un auto diagnostika neļauj izbēgt no šādām ķezām. Protams, ir remonti, kas izmaksā dažus eiro un citi, kur bez 200 – 300 eiro neiztikt. Tuvojoties algas dienai ne visiem ir brīvi pieejami tik daudz līdzekļi, taču dzīvot bez automašīnas vairākas nedēļas ne visi var atļauties. Ja ietilpstat pēdējā grupā, iespējams, Jums var izlīdzēt aizdevums ar mobilā telefona palīdzību.

Pakalpojuma būtībā paredz iespēju aizņemties nelielas naudas summas no sava viedtālruņa bez ķīlas. Lai sanemtu kredītu ir jābūt oficiālai darba vietai, regulāriem ienākumiem un savam bankas kontam. Cilvēki, kuriem tas viss ir, var pretendēt uz aizņēmumu līdz 3000 eiro aptuveni 15 minūšu laikā. Precīzs pieejamā kredīta lielums atkarīgs no ienākumiem, kredītsaistībām un kredītvēstures. Aizņemties ar negatīvu kredītvēsturi vairumā gadījumu nav iespējams, jo kreditori šādiem civlēkiem gluži vienkārši neuzticās.

Kā iegūstami sms kredīti caur mobilo telefonu ?

Pieteikties sms kredītam iespējams no sava datora vai mobilā telefona (ar interneta pieeju), pie nosacījuma, ka aizdevēja mājaslapa ir pielāgota arī aplūkošanai no mobilā telefona. Ātrie kredīti internetā līdz 300 eiro jaunajiem klientiem ir pieejami bez komisijas procentiem, kas ļauj atmaksāt, cik paņemts viena mēneša laikā. Ja auto remonts ir dārgāks teorētiski var paņemt vairākus šādus aizdevumus, bet jārēķinās, ka neatmaksājot tos savlaicīgi iekļūsiet milzīgās finansiālās nepatikšanās. Atšķirībā no aizdevumiem bankā, sms aizdevumi ir daudz dārgāki. Daži kredītu devēji prasa līdz pat 30 procentiem mēnesī. Protams, ja Jums alga ir 1000 eiro, 2000 eiro vai pat 5000 eiro mēnesī un vienkārši esiet pārtērējušies konkrētajā mēnesī, tad tas neradīs problēmas. Cik daudzi Latvijas iedzīvotāji saņem šādus ienākumus ? Mazāk kā 7%. Tas nozīmē, ka aizņemties vairāk par pāris simtiem eiro no sms kredītu devējiem  nedrīkst. Pat pāris simti eiro var būt liela summa, ja alga ir vien 200 līdz 600 eiro mēnesī. Aizņemoties auto remontam, jāatceras, ka nākamajā mēnesī arī būs kaut kas jāēd un, ja līdz šim dzīvojāt no algas līdz algai, tad auto remontā ieguldītā nauda radīs iztrūkumu budžetā. Pirms aizņemties obligāti izvērtējiet savas finansiālās iespējas atmaksāt aizdevumu.

Kad viss apsvērts variet pāriet pie nākamā soļa – aizdevēja izvēles. Galvenais faktors, izvēloties, protams, ir izmaksas (pievērs uzmanību gada procentu likmei) un naudas saņemšanas ātrums. Pēc abie šiem faktoriem aizdevēju vari atrast www.sms.kredit.lv , turklāt gan krievu, gan latviešu valodā. Vairāki aizdevēji šobrīd pieļauj iespēju aizņemties bez komisijas maksas, bez ķīlas un procentiem uz vienu mēnesi. Atmaksā, cik paņēmi, bet, ja kavēsies zini, ka būs jāmaksā dārgi. Cik dārgi ? Visas atbildes vari atrast kredītlīgumā, taču parasti tie ir 20% – 30% mēnesī. Izmaksas var būt augstākas vai zemākas, katram kreditoram ir savi nosacījumi, tādēļ pirms pieņemt lēmumu obligāti izlasi līgumu. Tas ir svarīgi.

Ko darīt, ja nevaru aizņemties ar sms, cik vajadzīgs ?

Reizēm auto remontēšanas izdevumi var pārsniegt finansiālās iespējas. Ja auto ir dārgs, iesepējams, vērts pārdot to par tirgus cenu un iegādāties lētāku, ekonomiskāku modeli. Ja auto nav dārgs, bet remonta izmaksas plēš nost trīs ādas, atliek izvērtēt citus ienākumu avotus, vai varbūt pirkt citu auto līzingā. Izdevīgākos nosacījumus parasti piedāvā komercbankas, taču arī nebanku aizdevēji reizēm var būt labs variants, ja visi striķi plīst. Otrs variants, protams, ir aizņemties no draugiem vai tuviniekiem vai iztikt bez auto vispār. No otras puses, ja varat iztikt bez sava transporta līdzekļa, kādēļ vispār Jums tas ir vajadzīgs ? Braukt ar sabiedrikso transportu vai velosipēdu mēdz būt ekonomiskāk, turklāt nav jāsatraucas par to, kur novietot auto. Joks, protams. Lielākajai daļai automašīna ir vajadzīga, lai nokļūtu uz darbu un aizvestu bērnus uz skolu vai nopirktu maizi veikalā. Izņēmums, protams, ir lielpilsētu iedzīvotāji, kas strādā turpat pilsētā.

Aizņemoties ar sms atkārtoti, varēsiet to izdarīt pat ātrāk kā pirmajā reizē. Ja iepriekšējās kredītsaistības būsiet izpildījuši savlaicīgi, vecais kreditors Jums aizdevumu neatteiks, pie nosasījuma, ka iepriekšējo kredītu būsiet atmaksājuši. Kopumā varam secināt, ka kredīts ar sms ir iegūstams, taču ne vienmēr tā ir labākā izvēle. Aizņemieties atbildīgi. Lai labi ripo.